Lehed

teisipäev, 17. aprill 2018

Keidy ja Andra SMUUTID!

Liikusime tervelt, JAH! Nüüd võtsime ette tervislikult söömise. Nagu projekti nimi ütleb ,,Liigun, söön ja mõtlen tervelt''. 
Märjamaa noorteka noored Keidy ja Andra võtsid selle asja ette ning tegid koos kolmeteistkümne noorega imemaitsvaid smuutisid. Kohale kutsuti ka Merle Niinemets, kes jagas huvitavaid näpunäiteid ning Eneli Niinemäe, kelle abiga kombineeriti erinevaid maitseid.  
Enamuse ajast tiirutasin ümber laua fotokaga, kuid paar korda sain isegi neid jookse maitsta. Need olid tõesti head ja TERVISLIKUD!

Laud on lookas tervislikest toorainetest :)













 Valmimas esimene smuuti Keidy käe all :) 
 Asjatamas :D
Njammmmi :P














Keidy ja Andra enda kommentaar

Andra: Meie siis aitasime väiksematel teha smuutisid. Näitasime esimesena ise ette ja siis lasime kõigil väiksemates gruppides teha. Maitsesime ka mida nad kokku tegid ja vastasime küsimustele, kui väiksematel mõni küsimus tekkis. 
Alguses oli närv sees, et kas ikka saan hakkama ja kas suudan teistega suhelda, sest see oli ikkagi meie esimene kord midagi sellist teha. Saime väga hästi hakkama ning hiljem läks suhtlemini ladusamalt. 
Oleksin tahtnud veel võibolla jääkokteile teha, sest need on ka head. 
Minu lemmik koostisained smuutis on banaan ja spinat, need sobivad kõige paremini minu arust. :D (Y) 

Keidy: Merle õpetas meile, et päevas on kasulik juua 1 klaas smuutit ning veega on kõige parem teha, sest see toob maitsed esile. 
Oleks tahtnud natuke rohkem ise koostisaineid kokku panna ning teha, kuid nooremaid aidata oli ka väga tore. 
Minu arust annavad kõige parema maitse smuutisse mustikas ja maasikas. Tänastest tehtud smuutidest oli kõige paremad maitsestamata jogurtiga tehtud smuutid. 
Tänasest töötoast õppisin, et saab igasuguseid huvitavaid asju kokku kombineerida ning tulemus on HEA! :D



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar