teisipäev, 24. juuli 2018

Mikuga kokkama!

Kolmapäeval, 30. mail leidis aset meie teine tervislike snäkkide töötuba, mida juhendas Mikk. Valmis Caesari salat. Kuidas tegime?

  • Võtsime kirsstomateid, hiina kapsast (jääsalatit ei olnud käepärast), röstsaia, kanafileed, Caesari kastet ja Parmesani juustu.
  • Pesime kirsstomatid ja hiina kapsa puhtaks.
  • Lõikasime kirsstomatid neljaks ning tükeldasime hiina kapsa.
  • Tükeldasime röstsaiaviilud kuubikuteks ning panime 180 kraadi juures ahju krõbedaks küpsema.
  • Praadisime kanafilee ning maitsestasime soola ja pipraga.
  • Igaüks sai endale ise salati taldrikusse kokku tõsta: alustuseks hiina kapsas ja tomatid, seejärel kanafilee kuubikud, saiakuubikud ja salatikaste. Peale raputasime riivitud Parmesani juustu. Oli hää :)



Miku kommentaar:

Idee sündis sellest, et toit pidi olema võimalikult tervislik ja lihtne teha. Ja kohe tuligi esimesena mõttesse Caesari salat. Teostus läks väga hästi, õppisin ise ka väga palju, kuna tegin ise esimest korda seda. Teised noored aitasid kaasa ja olid abivalmis. Muidu meeldis ja noortega oli meeldiv koostöö.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tervislike snäkkide töötuba Varbolas

26.oktoobril, reede õhtu möödus Varbola noortel tervislike snäkkide tegemisega. “Mis see on? Appi, avokaado?! 🤭  mina seda küll ei söö! “ ...